Väärennösvaroitus

Kamisori Hairstyling Scissors - Counterfeit Alert

Olemme saaneet paljon kyselyitä liittyen Kamisori-saksiin, jotka ovat myynnissä Ebayssa, Alibabassa ja muilla sivustoilla. Pyydämmekin auttamaan meitä ja tulevia asiakkaita neuvomalla ja varoittamalla ystäviäsi väärennetyistä Kamisori-saksista. Emme koskaan myy saksia Kiinasta, Taiwanista tai Pakistanista. Varmista siis ettet joudu huijatuksi, vaan saat aidot Kamisori-sakset. Väärennetyt Kamisorit eivät leikkaa kunnolla ja tulevat todennäköisesti rikkoutumaan kuukausien tai jopa viikkojen sisällä ostosta, eikä niillä ole takuuta.

Jos olet aikeissa ostaa
A) Alibabasta, eBaysta tai mistään muusta netti-/huutokauppasivustoilta
B) ja tuotteet toimitetaan Kiinasta, Taiwanista tai Pakistanista,
niin olet lähes varmasti ostamassa väärennöstä!

Saksissamme on niihin piilotettuja merkintöjä ja kuvioita, joiden avulla ne voi tunnistaa aidoiksi Kamisori-saksiksi ja erottaa väärennöksistä. Nämä merkinnät löytyvät myös pakkauksista ja lisätarvikkeista.

Suosittelemme ostamaan saksesi suoraan meiltä verkkosivustomme kautta, hiusnäytöksistämme tai valtuutettujen jälleenmyyjiemme, kauppiaidemme tai myyntiedustajiemme kautta. Jos et ole varma onko jokin kauppias valtuutettu jälleenmyyjämme, niin ota meihin yhteyttä ja saat vastauksen.

Kamisori Inc. jäljittää jatkuvasti väärennettyjen Kamisori-saksien valmistajia ja jakelijoita. Kaikki väärennettyjä Kamisori-saksia valmistavat tai myyvät henkilöt ja yritykset joutuvat vastuuseen teoistaan lain mukaisella tavalla.

suomi@kamisorishears.com
Email in English if possible.