Käyttöehdot ja yksityisyydensuoja

Ole hyvä ja ota huomioon, että tekemällä tilauksen yrityksemme kautta ja/tai verkkosivustoamme käyttämällä lupaudut lukemaan ja hyväksymään kaupan käyttöehtomme, jotka on lueteltu alla. On tärkeää ymmärtää kaikki käytännöt ja termit ennen tilauksen tekemistä Kamisori Inc:n kautta. Jos käyttöehdoissa tai menetelmätavoissa ilmenee seikkoja, joita et ymmärrä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Maksutavat

Hyväksymiämme maksutapoja tällä hetkellä ovat VISA, MasterCard ja PayPal. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina (€).

Shipping:

We ship orders using DHL Express (Guaranteed Delivery). You can track your shipment on the DHL website

There are faster shipping options available for an extra cost during checkout. If you need to have your order by a certain date, we recommend you to upgrade to a faster shipping method which is available during checkout.

To meet our high standards of service, regardless of volume, all orders are shipped out within 1 business day (24 hours) after receiving the order. If orders are received on a weekend or a holiday, orders are shipped the very next business day. DHL will only accept shipments to a valid street address. We do not deliver to P.O. Boxes or Rural Route Addresses. 

We are pleased to announce that Kamisori will cover any customs fees that are accrued during international shipping.

Return and Exchange Policy:

Returns must be sent back within 15 days of receipt. The product(s) must not be damaged or show signs of wear or abuse. The product(s) must be clean and all items (including any promotional items, the item’s case, etc.) must be returned. Everything returned must be in flawless condition if a refund is expected.

If any product(s) is being returned, an email must be sent to us prior to returning it so we can reply back with return instructions along with a return authorization number if need be.

Please ensure that the authorized return instructions have been read and followed before sending your parcel. All return parcels not correctly marked as per the authorized return instructions will be refused upon arrival.

All orders MUST be shipped back within 15 days of receipt in order for us to issue a refund or exchange. This means that we must be able to determine the date that the return parcel was sent using the parcel’s tracking information. Please ensure that the product(s) is packaged well to avoid damage during shipping. If the product is found loose in the parcel and is damaged due to poor packing, no refunds or exchanges will be permitted.

This is non-negotiable and Kamisori reserves the right to make the final call.

PLEASE NOTE: Clearance Items (Specials), Tradeshow purchases, shaving blades and all accessories (including jewelry, holsters, texturizing razors, etc), are FINAL Sale. No refunds or exchanges are permitted. 

Warranty returns:

All Kamisori shears are covered under our lifetime warranty unless specified otherwise.  Kamisori Shears are warranted to be completely free of material and workmanship defects. We will repair or replace any shears that we find are defective or malfunctions. Please note normal wear and tear, unauthorized sharpening, and abused or damaged products are not covered. Shipping and handling both ways must be covered by the customer and is not the responsibility of Kamisori. 

PLEASE NOTE: Sharpening services are not included with any Kamisori Shear purchases. This service can be purchased on our website.

If you are interested in a return or exchange, please email us as soon as possible at admin@kamisorishears.com with your order number and an explanation of the issue you are experiencing with your item.

Typographical Errors

In the event that a KAMISORI Inc. product is mistakenly listed at an incorrect price, KAMISORI Inc. reserves the right to refuse or cancel any orders placed for product listed at the incorrect price. KAMISORI Inc. reserves the right to refuse or cancel any such orders whether or not the order has been confirmed and your credit card charged. If your credit card has already been charged for the purchase and your order is cancelled, KAMISORI Inc. shall issue a credit to your credit card account in the amount of the incorrect price.

 

Yksityisyydensuoja:

Henkilökohtainen ja taloudellinen tieto: KAMISORI on sataprosenttisesti sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi sekä netissä että sen ulkopuolella. Emme koskaan luovuta, myy, vuokraa tai siirrä henkilökohtaisia tietojasi kellekään yksilölle tai yritykselle. Käytämme kuluttajatietoja yksinomaan tilausten tekemiseen, tilauksen tilan ilmoittamiseen, mainostamiseen ja auttamaan meitä tekemään parannuksia verkkosivustollemme tai lisätäksemme sinne suosituksia.
 

Sähköpostimainonta

Asiakkaamme eivät koskaan saa toistuvia sähköpostimainoksia meiltä, ellei asiakas hyväksy vastaanottamaan mainontaa sivustollamme, ostoprosessin lopussa tai mainonnan kaksinkertaisen hyväksymisprosessin kautta. Lisäksi, jos asiakas antaa meille luvan lähettää hänelle sähköpostia, lupaudumme järjestämään yksinkertaisen sähköpostien tilaamisen lopettamisvaihtoehdon, sekä ohjeet tilauksen lopettamiseen saataville jokaiseen lähettämäämme sähköpostiin.

 

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia kuten pankkeja (jos maksu suoritetaan tilisiirrolla tai shekillä) ja kuljetusyhtiöitä, jotka auttavat meitä viimeistelemään ja toimittamaan tilauksesi. Nämä yritykset käyttävät tietojasi vahvistaakseen maksuja ja toimittaakseen tilauksesi sinulle. Muutoin emme myy, vuokraa, jaa tai siirrä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Meille antamasi tieto on henkilökohtaista, eikä sitä myydä tai anneta muille henkilöille, yrityksille tai järjestöille. Tämä on lupauksemme sinulle.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä yksityisyyteen liittyen, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

 

Tekijänoikeus

Tämä verkkosivu, sen suunnittelu ja sisältö ovat KAMISORI Inc:n tekijänoikeudella suojattuja. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tällä sivustolla oleva materiaali on Kamisori Inc:n omaisuutta ja Yhdysvaltojen, Kanadan ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia. Koko tämän sivuston sisältö on sen omistajien ja KAMISORI Inc:n yksinomaista omaisuutta. Tämän sivun materiaaleja ei saa uudelleen tuottaa, muutella, jakaa tai uudelleen julkaista (joko suoranaisesti tai viittaamalla) ilman ennalta saatua lupaa. Tavaramerkin, tekijänoikeusmerkin tai muiden ilmoitusten poistaminen tai muuttaminen sisällöstä on kiellettyä ilman ennalta saatua lupaa KAMISORI Inc:ltä.

 

Tavaramerkki ja tekijänoikeudet

Kaikki sivustolla ilmestyvät tavaramerkit, palvelumerkit, tuotenimet, ulkoasut ja logot ovat KAMISORI Inc:n omaisuutta. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada luvan käyttää mitä tahansa materiaalia tältä sivustolta: admin@kamisoriscissors.com

 

Vastuunrajoitus
KAMISORI Inc. ei ole vastuussa erityisistä tai niistä vahingoista, jotka johtuvat tämän sivuston materiaalien käyttämisestä tai kykenemättömyydestä niitä käyttää tai tuotteiden suorituskyvystä, vaikka KAMISORI Inc. olisikin tiedottanut kyseisten vahinkojen mahdollisuudesta. Sovellettava laki ei välttämättä hyväksy vastuunrajoitusta tai liittyvien vahinkojen tai seuraavien vahinkojen poissulkemista, joten yllä mainittu rajoitus ei välttämättä koske sinua.

 

Sivuston käyttö

Minkäänlainen ahdistelu sivustolla, mukaan lukien sähköpostin välityksellä tai säädyttömän tai loukkaavan kielen käyttäminen on ankarasti kielletty. Muiksi tekeytyminen, mukaan lukien KAMISORI Inc:n tai muuksi lisensoiduksi työntekijäksi, järjestäjäksi tai edustajaksi sekä keneksi tahansa muuksi jäseneksi tai vierailijaksi tekeytyminen sivustolla on kielletty. Sivustolle ei saa ladata, jakaa tai muutoin julkaista sen kautta mitään sisältöä, mikä on herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, uhkailevaa, tunkeilevaa yksityisyyttä tai yleisön oikeuksia kohtaan, halventavaa, laitonta tai muutoin kyseenalaista tai mikä voi olla luokiteltavissa lainrikkomukseksi tai siihen kannustamiseksi. Sisältö ei saa myöskään rikkoa minkään osapuolen oikeuksia eikä se saa johtaa velvoitteisiin tai rikkoa mitään lakia. Sivustolle ei saa ladata mainossisältöä tai käyttää sivustoa houkuttelemaan muita liittymään jäseneksi mihinkään muuhun kaupalliseen netissä toimivaan palveluun tai muuhun järjestöön.

 

Vastuuvapauslauseke

KAMISORI Inc. ei tarkista eikä pysty tarkistamaan kaikkea materiaalia ja viestintää, jotka julkaistaan tai luodaan sivuston käyttäjien toimesta, eikä ole millään tavalla vastuussa näiden viestien ja materiaalien sisällöstä. Tunnustat sen, että tarjoamalla mahdollisuuden katsella ja jakaa käyttäjien luomaa sisältöä sivustolle, toimii KAMISORI Inc. vain passiivisena välittäjänä tällaiselle jakelulle, eikä ota vastaan minkäänlaista velvollisuutta tai vastuuta liittyen mihinkään sisältöön tai toimintoihin sivustolla. KAMISORI Inc. varaa kuitenkin oikeuden estää tai poistaa viestintää tai materiaalia, jonka se kokee olevan (a) halventavaa, loukkaavaa tai säädytöntä, (b) vilpillistä, petollista tai harhaanjohtavaa, (c) tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä tai muuta immateriaalioikeutta loukkaavaa tai (d) loukkaavaa tai muutoin KAMISORI Inc:n mielestä oman harkintansa mukaan hyväksymätöntä.

 

Vahingonkorvaus

Hyväksyt puolustavasi, puoltavasi ja vapauttavasi vastuusta KAMISORI Inc:n, sen virkailijat, johtajat, työntekijät, agentit, lisenssinhaltijat ja toimittajat (yhteisesti palveluntarjoajat) liittyen kaikkiin tappioihin, kuluihin, vahinkoihin ja kuluihin, mukaan lukien kohtuullisiin asianajajakuluihin, jotka johtuvat mistä tahansa näiden käyttöehtojen rikkomuksista tai toimista tiliisi liittyen (mukaan lukien huolimattomuus ja virheellinen toiminta), jonka olet itse, tai kuka tahansa muu henkilö, joka käyttää sivustoa tilisi kautta, saanut aikaan.

Suostumus
Sivustoamme käyttämällä hyväksyt käyttöehtomme.

Palaute ja kysymykset

Toivotamme tervetulleeksi kaikki kysymykset, kommentit ja huolenaiheet liittyen käyttöehtoihimme. Ole hyvä ja lähetä meille sähköpostitse kaikki palaute liittyen yksityisyydensuojaan, ehtoihin tai mihin tahansa muuhun asiaan.

suomi@kamisorishears.com
Email in English if possible.