Kamisori-saksien vahvistetut arvostelut

Viimeaikaiset vahvistetut Google-arvostelut:

Siirry Kamisorin Facebook-sivustolle nähdäksesi lisää:

https://www.facebook.com/KamisoriShears

Kamisori Scissors Verified Reviews

Kamisori-saksien vahvistetut arvostelut

Löydät satoja asiakasarvioita ja uutisia brändiltä.

 

”Upeat sakset coolilla ulkonäöllä! Aloitin mustalla timanttisetillä. Yksi leikkaus ja olin koukussa! Nyt minulla on kokoelma erilaisia Kamisori-saksia jokaiseen tarpeeseen, kokoon, muotoon ja tyyliin. Kun työntekijäni ja alan ystäväni haluavat investoida itseensä ja uraansa, kerron heille Kamisorista. En suostu leikkaamaan hiuksia ilman niitä. Kamisori-sakset tekevät minuun vaikutuksen, mutta mikä vielä parempaa, tekevät ne vaikutuksen myös asiakkaisiini”

Paul Kane

Ammattilaisstylisti ja usean kampaamon omistaja

New Jersey, USA

 

"Kamisori-sakset ovat epäilyksettä sulavimmat ja tarkimmat leikkuusakset, joita olen koskaan käyttänyt. Niiden terävyys on vertaansa vailla.”

Tom Baxter

Kampaamoalan ammattilainen Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

 

Olen kampaaja suosituimmassa päiväsaikaan näytettävässä ohjelmassa Price is Right. Olen Hollywood-kampaajana käyttänyt monia kalliita saksia vuosien varrella ja hiljattain pomoni antoi pois lempisakseni tv-lähetyksessä, sen jälkeen kun hän leikkasi naisen pitkät, vyötärölle yltävät hiukset hyväntekeväisyystarkoituksessa. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että hän aikoi antaa ne pois ja ne olivat lempityökaluni, mutta no, tapahtuihan se hyväntekeväisyyden nimissä. Toivuttuani lempisaksieni menettämisen aiheuttamasta shokista aloin etsimään uusia saksia, jotka olisivat yhtä hyvät kuin edelliset. En etsinnöistäni huolimatta löytänyt tarpeeksi hyvää mallia, kunnes eksyin Kamisorin nettisivuille. Otin Zakiin yhteyttä ja kerroin tarinani. Sain upeimmat koskaan näkemäni sakset (ne leikkaavat kuin kuuma veitsi voita), mutta mieleeni jäi myös hänen kanssaan käymäni vuorovaikutus, jonka voin sanoa olleen todella miellyttävä kokemus. Pidän häntä nyt ystävänäni ja tulen mitä todennäköisimmin käyttämään pelkkiä Kamisoreja koko loppu-urani ajan! Kiitos Zak ja kiitos myös näille upeille saksille, jotka tekevät työstäni vieläkin parempaa kuin se jo on. Ystävällisin terveisin, ystäväsi.”

Mira Wilder

Hollywood-kampaaja

Los Angeles, Kalifornia

 

“Rakastan Kamisori Musashi-saksiani. Muut brändit eivät ole yhtä hyviä, Olen koukussa!”

Gary G

Julkkiskampaaja

Hollywood, Kalifornia

 

“Kamisori-sakset ovat terävät ja täydelliset! Todella ainutlaatuiset, rakastan niitä. Kiitos!”

Jimmy Jackson

Hiusalan ammattilainen/stylisti – 20 vuoden kokemuksella

 

”Sain tilaukseni viime viikolla ja pakko kertoa, että olen toiminut stylistinä 16 vuotta ja omistan 3 parit Joewell-saksia, joitain Frommeja ja muutamia muita. Pakko myöntää, että uudet Kamisori-sakset ovat ylivoimaiset lempparini! Ne näyttävät niin upeilta ja suoriutuvat tehtävästään vieläkin paremmin. RAKASTAN NIITÄ! Tulen asioimaan teillä tulevaisuudessakin, kiitos!”

Kathy Boulder

 

“Halusin kertoa, että olen ollut huippumuodin innovatiivisella hiusalalla jo 16 vuotta ja ostanut jopa 2 500 dollarin arvoisia saksia. Hiusshow-videon aikana käytin Kamisori-saksia ja terää, sillä siinä esitin eri tekniikoita. Ranteeni sattui olemaan hyvin kipeä juuri sinä päivänä, joten kammoksuin tulevaa, mutta näiden saksien avulla ranteeni ei ollut lainkaan jännittynyt. Lisäksi sakset mahdollistivat joustavuuden, jonka tarvitsin leikkauksieni esittelemiseen. Feather-veitsi on myös fantastinen. Myös muut stylistit ja mallit ihastuivat kaikki näihin kauniisiin saksiin.

Tulen asioimaan kanssanne ja tuon mukanani muutaman muunkin asiakkaan.

Kiitos, että teette kauniita huipputeknisiä saksia näinkin edulliseen hintaan.”

Ystävällisin Terveisin,

Abraham K

Hiusalan huippuammattilainen

New York

 

“Olin epäileväinen saksien ostamisesta netistä, jossa en pystyisi tunnustelemaan itse leikkuutuntumaa. Kun kuitenkin sain uudet sakseni, hälvenivät kaikki pelkoni sen sileän tien. Nämä ovat upeat muotoilusakset, leikkaavat tarkasti ja tuntuvat kädessä hyvältä. Pakkaus, jossa ne tulivat oli upea ja minusta tuntui kuin olisin ostanut 500 dollarin sakset. Tulen ehdottomasti ostamaan Kamisorilta tulevaisuudessakin.”

Terveisin,

Barbie Fowler

 

“Sain sakset eilen ja käytin niitä töissä. Ne ovat upeat! Olen niin iloinen siitä, että löysin tämän sivuston, sillä olisin todennäköisesti käyttänyt paljon enemmän rahaa jonnekin muualle. Nämä sakset leikkaavat niin paljon sulavammin. Rakastan niitä. Kiitos paljon kaikesta avustanne. :-)”

Terveisin,

Jane Miller

 

“Hei Jeff,

Käytin trimmaussaksia tänään töissä ja olin valmis puolessa ajassa siitä, mikä minulla yleensä kuluu. Pidän todella paljon uusista Kamisori KP-4:stani ja kerron varmasti yrityksestänne kollegoilleni messuilla, joilla käyn. Terveisiä Floridasta.”

Kate Jocelin

 

“Ostin Kamisori-partaveitsen viime kuussa ja rakastan sitä…Vaikea edes uskoa! Minulla on ennestään Dovo- ja TI-merkkisiä, mutta Kamisorini on uusi lempparini. Myös toimitus oli nopea. Halusin vain välittää tyytyväisyyteni. Kiitos kovasti!

Jay Hollyfield

 

“Halusin vain sanoa, että rakastan uusia saksiani. Olen toiminut alalla 25 vuoden ajan, enkä ole ikinä tavannut saksia, joista pitäisin yhtä paljon kuin näistä. Rakastan niitä niin paljon, että olen juuri tilannut toisen version niistä. Kiitos tämän upean tuotteen tarjoamisesta!”

Tana Rigets

 

“Ostin hiljattain kolmet sakset yritykseltänne. Olen hyvin tyytyväinen niiden laatuun ja erityisesti hintaan. Olin myös todella tyytyväinen saamastani hyvästä palvelusta. Sakseni oli pakattu huolella.

Sain ne myös postitse nopeasti. Kiitos vielä hyvästä palvelusta. ”

Mike Brown

 

 

“Sain saksenne tänään. Olen todella vaikuttunut laadusta, jonka tarjoatte niinkin edulliseen hintaan. Terät leikkaavat niin sulavasti, että tuntuu kuin leikkaisi voita kuumalla veitsellä. RAKASTAN kaunista koteloa enkä malta odottaa pääseväni kokeilemaan muotoilusaksianne! Olen niin innoissaan! Suosittelen tuotteitanne takuulla kollegoilleni.

Terveiset Arizonasta.”

Sandra Mathers

 

“Hei, sakset saapuivat tänne Saksaan nopeasti, kiitos! Olen laatuun täysin tyytyväinen ja tulen varmasti tilaamaan lisää saksia yritykseltänne lähitulevaisuudessa. Lämpimät terveiset Saksasta.”

Dagmar Schlegel-Norf

 

 

”7 vuotta kampaajana toimineena on minun sanottava näiden olevan parhaat sakset, joita olen koskaan käyttänyt. Kiitos hyvän hintaisista Hitachi-saksistanne, olen maksanut kolminkertaisia summia muista brändeistä!”

Cathy Lou

 

“YKSINKERTAISESTI PARAS” Asiakaspalvelu vertaansa vailla ja saksien laatu on uskomaton. Suosittelen!”

Vova Berezin

Montreal, Kanada

 

“Sain juuri sakseni postitse. Ne ovat loistavat! Kiitos paljon, kerron työkavereilleni ja kollegoilleni laadukkaasta työstänne ja tuotteestanne.”

LEOPOLDO GONZALEZ

 

“Sakset olivat täydelliset ja toimitus erinomainen. Asioin teillä jatkossakin!”

Jimmy H

 

“Silkkaa täydellisyyttä! Hitachi-teräksestä valmistetut sakset ovat upeat ja huh miten TERÄVÄT! Kiitos Zack”

Abdul Haashimi

 

“Hei, halusin jättää kommentin, sillä saimme tilauksen tänään ja teimme yhden lapsenlapsen hyvin onnelliseksi. Kiitos paljon! Odotan, että pääsen ostamaan ohennussaksenne pian.”

Anna Gerard Smith

Sydney, Australia

suomi@kamisorishears.com
Email in English if possible.