Kamisori-hiustenleikkuusakset - Eroavaisuus


Ammattitaito:
Kamisorin innovatiiviset sakset on huolellisesti käsintehty tämän päivän parhaista saatavilla olevista materiaaleista. Mikään muu yritys ei yhdistä tuotteissaan yhtä laajaa kirjoa korkeatasoisia metalleja näin ainutlaatuisella ammattitaidolla. Lopputuloksena ovat kevyet, ergonomiset ja täydellisen tasapainoiset sakset nopeaan, tarkkaan ja sulavaan leikkaamiseen.

Valmistusprosessin aikana jokaiset sakset rakennetaan nerokkaasti käyttäen hyväksi vuosien tutkimuksen, testauksen ja kokemuksen tuloksia. Jokaiset sakset käyvät läpi 93 eri vaihetta, jotta voimme varmistua lopputuloksen olevan kerta kaikkisen täydellinen. Kamisorin mestarikäsityöläiset ovat valmistaneet hiustenleikkuuvälineitä jo sukupolvien ajan ja heille ensiluokkainen teränvalmistus on taidemuoto, jonka vain tietyt ammattilaiset perusteellisilla taidoilla ja kokemuksella voivat hallita.

Elinikäinen takuu:
Luotamme täysin valmistamiimme työkaluihin ja uskomme niiden kykyyn taata täydellisen asiakastyytyväisyyden. Kun ostat Kamisori-sakset, saat niille täydellisen ja ehdottoman elinikäisen takuun, eksklusiivisen vuoden onnettomuustakuun ja 15:n päivän rahat takaisin -periaatteella toimivan tyytyväisyystakuun.

Täydellinen tasapaino, terävyys vertaansa vailla: eleganssin mestariteos. Kamisori-sakset ovat ammattilaiskampaajien käyttämiä ja suosittelemia ympäri maailman. Koe innovatiiviset sakset, joita monet pitävät maailman parhaimpina.

PÄIVITYS: Facebook-sivullamme on nyt yli 300 000 tykkäystä/seuraajaa, eli enemmän kuin millään muulla saksibrändillä! Voimme siis sanoa virallisesti olevamme suosituin hiustenleikkuusaksimerkki maailmassa!

suomi@kamisorishears.com
Email in English if possible.